keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Pakulla Tallinnaan...

Captain's log, stardate 67967.7...

Niin se Tallinan matka. Miksi sinne mentiin? Sen takia että kyllä se vain on halvempaa ja helppoa.


Suurimmat hankaluudet taisivat liittyä siihen, että löytää tarpeeksi halvalla pakun, jolla voisi hääjuomat tuoda. Kun se ja matka oli varmistunut niin sähköpostia vain hakupaikkaan millaisen tilauksen haluaa ja että mahdolliset panimotuotteet olisivat mahdollisimman pitkällä päiväyksellä.

Kun saapuu paikalle niin juomat ovat valmiina siistissä pinossa ja kun maksu on tapahtunut niin lava kuljetetaan pakun viereen. Missään vaiheessa ei mitään ongelmaa ole. Periaatteessa siis Tallinnassa käytetty aika on jätetty minimiin. 

Ei minua ainakaan yllätä miksi suomalaiset käyvät Tallinnassa hakemassa viinansa viininsä, oluensa, lonkeronsa, etc. Se on yksinkertaisesti tehty houkuttelevaksi ja helpoksi. 


Niin helppoa se on. Ilmeisesti tosin Alkokin on herännyt kamppailuun mukaan ja koska eivät voi hinnoilla kamppailla niin sitten sitä käydään palvelulla.

Alkon valikoima on jotain mihin yksikään Tallinnan juomamyymälöistä tuskin pystyy. Vaihtoehtoja piisa. Meidän häiden kohdalla vaan oli niin, että määrät olivat sen verran isoja, että painotus on pakko panna hintaan. 

Mutta kyllä tuota Alkon juomaneuvontaa pitää joskus toisellakin kertaa kokeilla... 

Yhtä asiaa tosin Alkokaan ei pysty tarjoamaan. Vauhdikasta ilmakiekkoa...

Menee se laivamatka näinkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti