perjantai 25. heinäkuuta 2014

"Music is the key to fall in love, music is the answer of the world..."

Captain's log, stardate 68030.6...

Juhlat onnistuvat varmaan ilmankin musiikkia mutta kylläpä se musiikki varmistaa hyvät bileet.

Ja kyllä se on helppoa nykypäivänä. Meillä tosin oli tuuria bändin kanssa ja saimme hyvän bändin halvalla. Muuten juhlissa soitettu musiikki tulikin spotifylta. JA sieltähän sitä musiikkia löytyy. 

Mutta mitäpä tehdä jos ei yhdeltä istumalta keksi mitä bilemusiikkia soittaisi? Ensinnäkin Spotifysta löytyy listat mikä on tällä hetkellä hip (myös Suomessa). Toisekseen aina kun tulee mieleen jokin biisi, katselee sen esiin spotifysta vaikka älykännykällä ja lisää sen soittolistalle. Kolmanneksi jos on elänyt nuoruutensa ysärillä niin varma valinta on Matti Airaksisen Parasta Ennen -ohjelma / Timanttista jyystöä -levyt. Soittolistat löytyvät Spotifysta.

Sitten on myös se vaihtoehto että käyttää muita bloggareita ja heidän värkkäämiään listoja apuna omaa listaa tehtäessä. Niin mekin teimme

Ja jotta edes pätkä hyvää (tai huonoa) musiikkimakua voisi jatkua niin ohessa on meidän ruokailulle suunnitellut biisit ja loppuillan tanssibiisit listattuna.

Entäs bändi? Ainakin meidän bändi osasi soittaa hyvin tanssittavia biisejä ja jopa kaikki meidän toiveetkin onnistuivat. Bändille kannattaa rohkeasti esittää toiveita ja tarpeeksi ajoissa.

Niin ja sulhasen ehdoton toive oli tämä:


Lisää materiaali uskallan lupailla lähiviikkoina kunhan kuvat ehtii katsella rauhassa läpi. Kahdelta kaverilta ja kuvaajalta ollaan siis jo saatu noin 1 000 kuvaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti