perjantai 16. toukokuuta 2014

The Hunt for the Red October

Captain's log, stardate 67838.5...

Metsästys on ohi. Puku on löytynyt.

En saanut sitä mittatilaus tai edes räätälinpukua mutta erittäin tyytyväinen olen. Ensinnäkin puku on sopiva (edelleen vaikka dieetti on ohi). Se on nuorekas (ei siis niitä leveitä kauluksia ja napit eivät yllä rintoihin asti). Mutta ennenkaikkea siinä on mukana hauskoja yksityiskohtia, jotka kätkeytyvät mustan puvun alle.


Esimerkki: taskuliinaa ei periaatteessa tarvita, sillä kyseisen taskun sisävuoren voi kääntää ympäri jolloin voi luoda vaikutelman että käyttää pilkullista taskuliinaa. Sama pilkullinen/pallollinen kuvio toki toistuu sisävuoressa kuin myös kauluksessa kun ne kääntää ympäri. Päällepäin puku kuitenkin näyttää ihan tavalliselta puvulta.

Suit up!
Miksi sitten olen niin innoissani tästä? Siksi etten halunnut häissäni olevan mustaa pukua joka olisi vain musta ja tylsä. Lisäksi kuten aikaisemmin olen todennut halusin puvun jota voin myös esim. töissä käyttää. Tällöin sen ei tarvitse olle täysin vakavasti otettava, muttei kuitenkaan liian räiskyvä. Tietinkin häät ovat sen verran juhlavat että asiaan ei tietenkään voinut täysin punaisia housujakaan laittaa. Niin ja onhan minulla ne punaiset kengät.
Liivi ei ollut ostettavien listalle
Puku on siis Sandin liikkeestä ostettu Tapiolasta. Malli taitaa olla Star Graig. Pieni lapsahdus meinasi liikkeen kohdalta sattua kun ensimmäisen sovituksen jälkeen housunlahkeiden pituus oli aavistuksen liian lyhyt. Onneksi kuten kaikissa miesten puvuissa käänteessä oli varaa ja virhe pystyttiin korjaamaan.

Hassua. Mitä enemmän pohdin tätä projektia taaksepäin niin sitä enemmän olen kiinnostunut puvuista. Ehkä minusta on viimein tulossa Barney Stinson.

3 kommenttia:

  1. Superhyvältä näyttää :-) Terkkuja, t. työkaveri Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos. Yrititkö jättä vastausta salanimellä A?

      Poista
  2. Älä laihduta enää, kuihdut olemattomiin, eikä morsian näe sivusta kaksiulotteista sulhasta! Puku on erittäin tyylikäs, peukku sille :)

    VastaaPoista