torstai 29. toukokuuta 2014

Sulhasen kosto

Captain's log, stardate 67873...

Sulhasen kosto tulee olemaan kivulias ja pitkä.

Niin ne polttarit olivat viime viikonloppuna, mutta tarina alkaa parin viikon takaa.

Sain siis pari viikkoa sitten soiton ParhaaltaMieheltä että olenko kotosalla. Illalla sitten minulle tuotiin Clas Ohlsonin muuttolaatikko saatesanoilla että kyseinen laatikko pitää olla töissä perjantaiaamuun mennessä. Kyseinen laatikko sisälsi myös uudenaikaista hienostunutta muuttolaatikko tekniikkaa, joka ilmoitti välittömästi ParhaalleMiehelle jos laatikko avattiin ennenaikaisesti.

Työtä käskettynä, paketti oli toimistolla määräaikaan mennessä (oli siellä jo itseasiassa torstaina).

La Box de la Mystique
Perjantaina sitten sain viestin jossa kysyttiin onko laatikko auki ja vielä vastauksena, että niin se saa jäädäkin.

Viikko siitä eteenpäin ja saan perjantai-aamuna tekstiviestin että kamppeet kasaan ja töissä saan avata laatikon. Sisältä löytyi ohjeistukset, tervetulolappu Keravan keräykseen Uuden lastensairaalan hyväksi yhdessä sairaalaklovnien kanssa sekä pellekamppeet. Keravalla tuli olla klo 16.30 ja löytää yhteyshenkilö Kati.

"What's in the box...? What's in the box...?"


Pellekamppeet päälle ja Keravalle. Mitään yhteyshenkilöä en löytänyt, mutta kaverini kyllä terassilta. Muutaman vahvistavan jälkeen tuleva sulho autoon, kuulokkeet korville ja silmät sidoksiin. Yhden pysähdyksen taktiikalla Himokselle. Ilta menikin sitten ystävien kanssa jutellessa ja grillaillessa.

Seuraavana aamuna puurot naamaan ja Jämsän paintballiin. Muille täysautomaattiaseet, sulhaselle pumppuversio. Muille suojahaalarit, sulhaselle verkkopaita. Siinähän viettää iloisesti reippaamman neljä tuntia. Muutamien mustelmien ja hikipisaroiden jälkeen palasimme mökille ruokailemaan ja katsomaan illan pelejä (kiitokset muuten Leijonat hyvästä pelistä).

Sunnuntai olikin elämän keräilyä kasaan, tyhjät pullot mukaatn, ukot autoon ja nokka kohti kotia. Täydellinen viikonloppu. Kuten olette huomanneet kaikkea ei ole kerrottu ja näin on tarkoituskin. Kuvia varmasti nähdään häissä.

Paluumatkalla löysin sähköpostin jonne paintballin henkilökunta oli ystävällisesti lähettänyt ottamansa kuvan sulhosta. Lähettäjänä oli Kati... yhteyshenkilö löytyi.

Miksi sitten puhun sulhasen kostosta? Siksi että eräissä häissä joissa olin vieraan sulhanen ilmoitti kostavansa perinteiden mukaisesti polttariporukalle. Okei kosto sinänsä oli surkea ja en tiedä mikä perinne on kyseessä, mutta konsepti on sen verran kutkuttava että kyllähän se täytyy ottaa mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti