keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Juhlapaikan valintaa

Captain's log, stardate 67028.3...

Juhlapaikan valintaprosessi on alkanut. Maanantaina kiertelimme seitsemän paikkaa ja ajokilometrejä taisi tulla sellainen 170... eikä edes riittänyt, sillä viimeinen paikka piti vielä käydä kurkkaamassa seuraavana päivänä.

Eikä sitä täydellistä paikkaa löytynyt suoralta kädeltä. Aina oli jotain mikä sai miettimään olisiko tämä nyt se paras juhlapaikka. Milloin paikka oli liian pieni, milloin omaa juomatarjoilua ei voinut tuoda, milloin vuokra oli liian suuri tai milloin hirvenpää oli seinällä...

Hirvenpää seinällä. Enää puuttuu kaljamerkein koristellut verhot sekä pingispöytä (myös ilmakiekko käy) ja sulhasen mielestä sisustus olisi täydellinen (asumiseen ei siis hääjuhliin).


Noh joka tapauksessa kyllä joukosta hyviäkin yksilöitä löytyi ja muutaman paikan välillä tehdään nyt viimeisiä rankkauksia. Kaikkea ei voida saada ja lopulta kyllä sisustuksella, väreillä, musiikilla, tunnelmalla ja alkoholin määrällä saadaan juhlapaikasta kaunis ja miellyttävä. Ideoita syntyi jo ja veikkaan että uusia tulee koko ajan lisää (enemmän morsiammelle kuin minulle).














2 kommenttia:

  1. Aivan loistava blogi A! Ihanaa vaihtelua morsianversioihin. :)

    VastaaPoista
  2. Annatte tujuvat alkushotit kaikille niin meneehän se hirvenpääkin siellä seinällä juhlavieraana siinä missä muutkin.

    VastaaPoista